TomTom MultiSport Cardio Black

Het product uit dit artikel is helaas niet meer verkrijgbaar, bekijk de alternatieven via de button aan de rechterkant.

De TomTom MultiSport Cardio Black is een spTomTom MultiSport Cardio Blackorthorloge met zowel een ingebouwde GPS-sensor als hartslagsensor. Bovendien werkt het horloge als een calorieënteller, kun je er intervaltrainingen mee doen en kun je rekenen op een accuduur van 10 uur. Dit laatste is aan de korte kant, waardoor je het sporthorloge voor het sporten het best altijd even op kunt laden. Op die manier kun je met de TomTom MultiSport Cardio Black buiten aan de slag, bijvoorbeeld tijdens het hardlopen, zwemmen of fietsen.

Hardlopen, zwemmen en fietsen met het sporthorloge

De TomTom MultiSport Cardio Black laat je zowel hardlopen, zwemmen als fietsen, waarbij met name zwemmen bijzonder is. Dankzij het waterdichte ontwerp kan het sporthorloge tijdens het zwemmen bijhouden welke afstand je aflegt, welke snelheid je ontwikkelt, hoe efficiënt je zwemt en hoeveel banen je trekt of slagen je doet. Bovendien kun je een grafische weergave op het scherm laten vertonen, om jezelf uit te dagen of een race te starten tegen iemand anders. Dankzij de ingebouwd hartslagsensor van de TomTom MultiSport Cardio Black kun je eenvoudig nagaan of je in de juiste trainingszone zit, om conditie op te bouwen of bijvoorbeeld vet te verbranden.

Geen cadanssensor en barometer

Aan de andere kant mist de TomTom MultiSport Cardio Black een cadanssensor en een barometer. Wil je daar wel gebruik van maken? Dan vormt de TomTom MultiSport HRM+CS+AM wellicht een goede keuze voor je. Je kunt accessoires koppelen via Bluetooth Smart, maar helaas niet via ANT+. Aan de andere kant beschikt de TomTom MultiSport Cardio Black over een handige Night-modus en kun je eenvoudig synchroniseren met populaire hardloopsites, sport-apps en bijvoorbeeld TomTom MySports.

TomTom MultiSport Cardio Black gemakkelijk in het gebruik

Tom Tom Multisport BlackDe TomTom MultiSport Cardio Black is volgens gebruikers bovendien er gemakkelijk in het gebruik, met name omdat je meteen een hartslagmeter om je pols hebt zodra je het sporthorloge draagt. De accuduur van 10 uur en de relatief hoge prijs vallen wat tegen, maar hier staat aan de andere kant tegenover dat de TomTom MultiSport Cardio Black gebruik maakt van een zeer duidelijk scherm, zodat je precies weet hoe je ervoor staat of wat je hebt bereikt. De TomTom MultiSport Cardio Black is een uitstekend sporthorloge dat je gemakkelijk aan kunt sluiten op je PC, om meer inzicht te krijgen in je activiteiten en je prestaties tijdens het sporten.

Het product uit dit artikel is helaas niet meer verkrijgbaar, bekijk de alternatieven via de button aan de rechterkant.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.