Polar RS300X Zwart

Het product uit dit artikel is helaas niet meer verkrijgbaar, bekijk de alternatieven via de button aan de rechterkant.

Polar RS300X 1De Polar RS300X Zwart houd een vinger aan de pols tijdens je trainingen en activiteiten, zelfs op het moment dat je te water gaat. Het sporthorloge is waterdicht, zodat je er zonder problemen mee kunt gaan zwemmen. Je kunt vooraf een aantal persoonlijke gegevens invoeren, op basis waarvan de Polar RS300X Zwart voor je nagaat wat je ideale hartslagzones zijn voor de doelen die je stelt. Je traint op die manier met de juiste intensiteit, zodat je weet dat je maximale resultaten kunt behalen.

Hartslagsensor meegeleverd

Om je tijdens een training in de juiste hartslagzone te brengen maakt de Polar RS300X Zwart gebruik van een hartslagsensor, die gratis wordt meegeleverd. Je hoeft die niet los aan te schaffen, dat geldt helaas wel voor de GPS-sensor. Indien je het sporthorloge wilt laten bijhouden waar je bent of welke route je aflegt dien je daarvoor gebruik te maken van het losse accessoire. De gegevens over je training zelf slaat de Polar RS300X Zwart wel automatisch voor je op, zodat je deze later uit kunt lezen en je de mogelijkheid hebt om een analyse uit te voeren.

Minpunten van de Polar RS300X Zwart

Polar RS300X 2De Polar RS300X Zwart kent enkele minpunten, je hebt bijvoorbeeld een speciaal docking station nodig om de gegevens van het sporthorloge uit te kunnen lezen op je computer. Je kunt de gegevens daarmee verzenden, zonder dit docking station kun je de Polar RS300X Zwart niet uitlezen. Bovendien communiceert het sporthorloge op basis van WIND in plaats van bijvoorbeeld Bluetooth. Er is daardoor geen koppeling mogelijk met een smartphone die draait op bijvoorbeeld iOS of Android, de bekende besturingssystemen.

Pluspunten van het sporthorloge

Hier staat aan de andere kant tegenover dat je met de Polar RS300X Zwart al vooraf kunt rekenen op een goede voorbereiding op je training. Daarnaast kun je tijdens iedere stap informatie oproepen over je hartslag en het calorieverbruik, zodat je goed weet hoe je traint en wat je op dit moment bereikt. Bereik je de grens van je hartslagzone? Er is sprake van een visueel en auditief alarm, zodat je daar meteen op kunt reageren. Verder kun je het online analyseprogramma gebruiken om een weekoverzicht te creëren en zorgt de gecodeerde transmissie van gegevens ervoor dat je zo min mogelijk last hebt van storingen. De Polar RS300X Zwart is wat dat betreft goed geschikt voor fanatieke sporters, qua gebruiksvriendelijkheid is het niet het meest ideale sporthorloge.

Het product uit dit artikel is helaas niet meer verkrijgbaar, bekijk de alternatieven via de button aan de rechterkant.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.