TomTom Runner

Het product uit dit artikel is helaas niet meer verkrijgbaar, bekijk de alternatieven via de button aan de rechterkant.

tomtom runnerDat TomTom uitblinkt op het gebied van navigatiesystemen wisten we natuurlijk al. Deze expertise heeft het bedrijf nu gestopt in de ontwikkeling van een nieuw hardloop horloge. Het resultaat is de TomTom Runner; een interessant horloge. Het horloge werkt outdoor door middel van GPS-locatiebepaling, maar ook binnen door de bewegingssensor, dus ook op de loopband kun je dit horloge goed gebruiken. De Runner heeft een aantal leuke functionaliteiten waarmee hij zich onderscheidt van de concurrenten. Zo kun je bijvoorbeeld het tegen jezelf opnemen en vooraf ingestelde doelstellingen behalen.

Mooi display, lange accuduur

tomtom runner frontHet display van het horloge is strak ontworpen en goed verlicht. In één oogopslag zie je je resultaten, en je navigeert met slechts één knop. De accu gaat lang mee: ongeveer 10 uur volgens de fabrikant; je laad hem gemakkelijk weer op. Na je training kun je het horloge aansluiten op je computer en de resultaten bekijken en analyseren. Trots op je persoonlijke record? Dan deel je dit met één knop met anderen.

Eén nadeel is wel, dat er geen hartslagmeter meegeleverd wordt. Het horloge kan hier wel mee overweg, maar je zult deze nog extra aan moeten schaffen. Voor de fietsers en zwemmers onder ons is dit horloge ook niet geschikt.

Het product uit dit artikel is helaas niet meer verkrijgbaar, bekijk de alternatieven via de button aan de rechterkant.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.