Polar V800 in blauw of rood

Het product uit dit artikel is helaas niet meer verkrijgbaar, bekijk de alternatieven via de button aan de rechterkant.

polarv800De Polar V800 is als hardloophorloge ook de rest van de dag zeer geschikt als horloge. Het model houdt niet alleen tijdens de training of het sporten belangrijke gegevens bij, ook de rest van de dag kun je rekenen op waardevolle informatie. Je kunt aan de hand van de Polar V800 bijvoorbeeld nagaan hoe lang je nodig hebt om te herstellen of hoeveel calorieën je verbrandt door te lopen en zelfs in ruststand. Beweeg je nog niet voldoende? De Polar V800 geeft je handige tips hoe je meer kunt bewegen, zodat je toe kunt werken naar je persoonlijke doelstellingen.

Je kunt de Polar V800 in het rood of het blauw bestellen, afhankelijk van je voorkeur. Het hardloophorloge beschikt in de beide gevallen over dezelfde functionaliteiten en heeft bovendien dezelfde afmetingen. Je kunt de Polar V800 gebruiken om je activiteiten bij te houden of daadwerkelijk sportprofielen samen te stellen en gericht aan de slag te gaan. Het hardloophorloge vormt het ideale maatje tijdens het sporten, waarvan je tips krijgt en die voor je bijhoudt welke prestaties je neerzet. Wil je weer terug naar huis? Dankzij Back-to-Start op de Polar V800 raak je de weg in ieder geval nooit meer kwijt.

Minpunten van de Polar V800

Dat neemt uiteraard niet weg dat er sprake is van een paar minpunten op de Polar V800. Het is bijvoorbeeld indoor niet mogelijk om je afstand te meten, aangezien er geen sprake is van een versnellingsmeter. Je dient er daarnaast rekening mee te houden dat de Polar V800 niet beschikt over een hartslagmeter, waardoor het niet mogelijk is om via je pols na te gaan wat je hartslag tijdens het sporten is.

308767

Pluspuntenv van de Polar V800

Zoek je echter naar een hardloophorloge dat je op verschillende manieren in kunt zetten en die je weer netjes naar huis brengt wanneer je niet goed meer weet waar je bent? Daar is de Polar V800 uitstekend voor geschikt. Daarnaast krijg je een melding van inkomende oproepen op het display en kun je zowel het aantal gelopen stappen als bijvoorbeeld je slaappatroon bij laten houden. De barometische hoogtemeter op de Polar V800 zorgt ervoor dat je er in de bergen uitstekend gebruik van kunt maken, wanneer je wilt weten op welke hoogte je je bevindt. Wat dat betreft is de Polar V800 uitstekend geschikt voor verschillende sporten, al is de hartslagmeter een belangrijk gemis.

Het product uit dit artikel is helaas niet meer verkrijgbaar, bekijk de alternatieven via de button aan de rechterkant.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.