Polar M400 Black HR

Het product uit dit artikel is helaas niet meer verkrijgbaar, bekijk de alternatieven via de button aan de rechterkant.

De Polar M400 Black HR brengt je op actieve wijze in beweging, door momenten van lange inactiviteit te herkennen en je aan te moedigen om te gaan sporten. Bovendien zorgt het sporthorloge tijdens het sporten vervolgens voor een groot aantal gegevens, dat verder gaat dan alleen je snelheid en je tempo. Het gaat bijvoorbeeld ook om de afstand die je loopt, net als de route en de hoogte waarop je je bevindt. Verder kun je op de Polar M400 Black HR zelf een te behalen doel instellen, het sporthorloge houdt vervolgens je voortgang bij.

Bluetooth gegevensoverdracht voor iOS en Android

Polar M400 Black HR 1Je kunt de Polar M400 Black HR goed gebruiken in combinatie met je smartphone, dankzij de Bluetooth gegevensoverdracht die er plaatsvindt. Dit werkt met zowel iOS als Android, waardoor je er met tal van toestellen gebruik van kunt maken. Een andere handigheid van de Polar M400 Black HR is de ‘Back to Start’ functie, waarmee het sporthorloge op basis van je GPS-positie nagaat hoe je weer naar huis komt. Verdwalen behoort wat dat betreft tot het verleden, met de Polar Flow App heb je na afloop de mogelijkheid om je training te analyseren.

Minpunten van de Polar M400 Black HR

Heeft de Polar M400 Black HR dan helemaal geen minpunten? Het enige nadeel van het sporthorloge is dat je er een moderne mobiele telefoon voor nodig hebt, die werkt met minstens Bluetooth 4.0. Heb je een wat oudere smartphone? Dan bestaat er wat dat betreft het risico dat je de Polar M400 Black HR niet kunt koppelen, waardoor je veel van de functionaliteit zou missen.

Pluspunten van het sporthorloge

Aan de andere kant staan daar gelukkig diverse pluspunten van het sporthorloge tegenover. De Polar M400 Black HR zorgt er bijvoorbeeld voor dat je binnen tal van sporten aan de slag kunt en je binnen alle activiteiten je persoonlijke records bij kunt laten houden. Je kunt er bovendien zonder problemen mee gaan zwemmen, de Polar M400 Black HR is tot 30 meter waterdicht. Verder kun je ook automatisch je slaappatroon laten analyseren en krijg je er gratis een hartslagsensor bij om op een effectieve wijze te trainen. Je kunt je hartslag onder controle houden tijdens het sporten, waardoor je met de Polar M400 Black HR een handig stukje apparatuur om je pols hebt waarvan je de gegevens thuis op je smartphone of een computer kunt uitlezen.

Het product uit dit artikel is helaas niet meer verkrijgbaar, bekijk de alternatieven via de button aan de rechterkant.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.