Sigma RC 12.09

Het product uit dit artikel is helaas niet meer verkrijgbaar, bekijk de alternatieven via de button aan de rechterkant.

sigmarc12.09 roodAls je opzoek bent naar een horloge dat alle belangrijke informatie geeft, en geen honderden euro’s kost, dan is de Sigma RC 12.09 het perfecte hardloop horloge voor jou! Dit mooie klokwerk van Sigma biedt de meest actuele gegevens over je hartslag, snelheid en afgelegde afstand.

De informatie wordt voorgeschoteld op een overzichtelijk display. Het display is ook in het donker goed zichtbaar vanwege de achtergrondverlichting en is waterdicht tot 30 meter.

Meegeleverde Hartslagmeter

sigmarc12.09 borstbandBij de Sigma RC 12.09 krijg je een hartslagmeter meegeleverd inclusief een borstband. Daarnaast is het mogelijk de meter los te halen en aan je riem te clippen. De borstband zorgt voor een accurate weergave van je huidige hartslag.

Het is belangrijk bij het eerste gebruik het horloge goed in te stellen op geslacht, leeftijd en gewicht. Het horloge neemt deze variabelen mee in het bepalen van jouw hartslag.

Het horloge geeft je een duidelijk overzicht in je tempo of snelheid. Je kunt dus zowel je snelheid in minuten per kilometer als in kilometer per uur bekijken.

Sigma heeft in de RC 12.09 wederom een mooi horloge neergezet tegen een zeer scherpe prijs. Het horloge is beschikbaar in twee kleuren: de rode en de zwarte variant. Het meest aantrekkelijk aan dit horloge is de zeer scherpe prijs: voor slechts € 89,95 hangt hij om jouw pols.

Let op: de grijze variant van dit horloge is helaas niet langer meer verkrijgbaar.

Het product uit dit artikel is helaas niet meer verkrijgbaar, bekijk de alternatieven via de button aan de rechterkant.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.