Nike+ SportWatch GPS

Het product uit dit artikel is helaas niet meer verkrijgbaar, bekijk de alternatieven via de button aan de rechterkant.

SportWatch VOLTDe Nike+ SportWatch GPS heeft een strakke, moderne uitstraling. Het horloge zit strak om de pols en is voorzien van een groot display. Zoals de naam van dit horloge al doet vermoeden, blinkt hij uit in de GPS-functies. Nike heeft, om dit horloge van de beste GPS te voorzien, exclusief samengewerkt met TomTom. Je krijgt dus de kwaliteit die je van Nike gewend bent, gecombineerd met de beste GPS aanbieder van dit moment.

Dit prachtige horloge biedt je tijdens het hardlopen verschillende statistieken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld je snelheid, de afgelegde afstand en het aantal verbrande calorieën. Na je workout kun je op Nikeplus.com terugzien welke route je hebt gelopen, samen met uitgebreide statistieken over je training. Heb je een nieuw persoonlijk record bereikt? Dan deel je dat gemakkelijk met je vrienden op Facebook en Twitter.

Hieronder vindt je een review, opgesteld door de collega’s van Coolblue.

Binnen & Buiten

Met de Nike+ Sportwatch GPS kun je zowel indoor als outdoor trainen. Breid je horloge uit met de Nike+ Footpod. Deze Footpod kun je gemakkelijk aan je schoen klippen zodat ook je prestaties op de loopband worden geregistreerd.

Jouw stijl, jouw kleur

Nike Sportwatch BlueDit mooie staaltje techniek is verkrijgbaar in vier kleurencombinaties. Identificeer jezelf met jouw horloge, of kies er een die past bij jouw hardloopoutfit.

Daarnaast kun je de instellingen van het logo helemaal naar wens aanpassen met de meegeleverde software.

Het product uit dit artikel is helaas niet meer verkrijgbaar, bekijk de alternatieven via de button aan de rechterkant.

6 reacties op “Nike+ SportWatch GPS

    • Hardloop Horloge zegt:

      Dit probleem hebben we nog niet eerder gehoord. Vinden het vervelend en hopen dat een ander horloge je wel past.

  1. Edwin de Groot zegt:

    Naar aanleiding van de geboden informatie het horloge aangeschaft. Heb het horloge nu een paar keer gebruikt tijdens trainingen en dankzij met name de online functies haal ik meer uit mijn trainingen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.