Archief | Sigma

Sigma PC 3.11

Sigma PC 3.11Train je op dit moment zonder hardloop horloge en wil je het eens proberen mét een horloge, maar niet teveel geld uitgeven? Dan is de Sigma PC 3.11 een ideaal horloge voor jou. Laten we eerlijk zijn, het is geen hoogvlieger, maar gezien de lage prijs een prima instapexemplaar.

Het horloge is voorzien van een hartslagsensor, maar een calorieënteller, GPS-sensor en hoogtemeter ontbreken. Het horloge biedt ook niet de mogelijkheid externe accessoires aan te sluiten waardoor je het met deze beperking moet doen.

Naast een hartslagsensor bevat het horloge een stopwatch-functie, maar helaas is het niet mogelijk intervaltrainingen uit te voeren. Het horloge is dan weer wel waterdicht tot een diepte van 30 meter en gemaakt van hoogwaardig kunststof.

Aantrekkelijk geprijst

De Sigma PC 3.11 is geen uitgebreid hardloophorloge maar prima geschikt voor beginnende hardlopers of hardlopers die nog niet met een horloge werken. Gezien de lage prijs is dit een prima instapexemplaar.

Het horloge heeft een simpel design en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Kies dus een kleur die bij jou, of je outfit, past. De prijs is erg aantrekkelijk: je hebt al een Sigma PC 3.11 vanaf € 29,95.

Blauw – € 29,95 Groen – € 29,95 Oranje – € 29,95
Bezoek webshop Bezoek webshop Bezoek webshop
Roze – € 34,95 Zwart – € 34,95
Bezoek webshop Bezoek webshop

Sigma RC 12.09

sigmarc12.09 roodAls je opzoek bent naar een horloge dat alle belangrijke informatie geeft, en geen honderden euro’s kost, dan is de Sigma RC 12.09 het perfecte hardloop horloge voor jou! Dit mooie klokwerk van Sigma biedt de meest actuele gegevens over je hartslag, snelheid en afgelegde afstand.

De informatie wordt voorgeschoteld op een overzichtelijk display. Het display is ook in het donker goed zichtbaar vanwege de achtergrondverlichting en is waterdicht tot 30 meter.

Meegeleverde Hartslagmeter

sigmarc12.09 borstbandBij de Sigma RC 12.09 krijg je een hartslagmeter meegeleverd inclusief een borstband. Daarnaast is het mogelijk de meter los te halen en aan je riem te clippen. De borstband zorgt voor een accurate weergave van je huidige hartslag.

Het is belangrijk bij het eerste gebruik het horloge goed in te stellen op geslacht, leeftijd en gewicht. Het horloge neemt deze variabelen mee in het bepalen van jouw hartslag.

Het horloge geeft je een duidelijk overzicht in je tempo of snelheid. Je kunt dus zowel je snelheid in minuten per kilometer als in kilometer per uur bekijken.

Sigma heeft in de RC 12.09 wederom een mooi horloge neergezet tegen een zeer scherpe prijs. Het horloge is beschikbaar in twee kleuren: de rode en de zwarte variant. Het meest aantrekkelijk aan dit horloge is de zeer scherpe prijs: voor slechts € 89,95 hangt hij om jouw pols.

Let op: de grijze variant van dit horloge is helaas niet langer meer verkrijgbaar.

Zwart Rood
Bezoek webshop Bezoek webshop

 

Sigma PC 9

Dit horloge is helaas niet meer leverbaar.

Als je opzoek bent naar een leuk horloge tegen een nog leukere prijs, is de Sigma PC 9 een ideaal horloge voor jou! Dit horloge is uitgerust met een uitgebreide hartslagmeter en caloriënteller. Dit mooi vormgegeven klokje geeft naar aanleiding van je ingevoerde persoonlijke gegevens continue advies over je training. Is je hartslag te hoog of kun je nog wat verder gaan? De Sigma PC 9 vertelt het je!

Het horloge geeft je voortdurend de meest actuele informatie: hartslag, verbrande calorieën, duur van je training et cetera. Het scherm toont je in één oogopslag duidelijk alle waarden die van belang zijn voor de perfecte training.

De Sigma PC 9 is mooi vormgegeven en verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. Er is zowel een heren- als een vrouwenmodel.

Het grootste pluspunt van dit horloge hebben we duidelijk tot het laatste bewaard, want dat is de prijs. De Sigma PC9 nog geen € 40,- ! Voor dit geld mag je dan ook niet de functionaliteiten of kwaliteit verwachten van bijvoorbeeld zijn broertje, maar het is een perfect instapmodel voor de beginnende hardloper.