Sigma PC 9

[box type=”alert” style=”rounded”]Dit horloge is helaas niet meer leverbaar.[/box] [box type=”tick” style=”rounded”]Klik hier om naar een alternatief te gaan. [/box] [hr]

Als je opzoek bent naar een leuk horloge tegen een nog leukere prijs, is de Sigma PC 9 een ideaal horloge voor jou! Dit horloge is uitgerust met een uitgebreide hartslagmeter en caloriënteller. Dit mooi vormgegeven klokje geeft naar aanleiding van je ingevoerde persoonlijke gegevens continue advies over je training. Is je hartslag te hoog of kun je nog wat verder gaan? De Sigma PC 9 vertelt het je!

Het horloge geeft je voortdurend de meest actuele informatie: hartslag, verbrande calorieën, duur van je training et cetera. Het scherm toont je in één oogopslag duidelijk alle waarden die van belang zijn voor de perfecte training.

De Sigma PC 9 is mooi vormgegeven en verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. Er is zowel een heren- als een vrouwenmodel.

Het grootste pluspunt van dit horloge hebben we duidelijk tot het laatste bewaard, want dat is de prijs. De Sigma PC9 nog geen € 40,- ! Voor dit geld mag je dan ook niet de functionaliteiten of kwaliteit verwachten van bijvoorbeeld zijn broertje, maar het is een perfect instapmodel voor de beginnende hardloper.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.