De E-Altimeter van Timex

Timex E-AltimeterHet belangrijkste van hardloop horloges zijn natuurlijk de handige functionaliteiten. Als je deze functionaliteiten combineert met een prachtig design, kom je uit bij de E-Altimeter van Timex. Dit horloge, uitgevoerd met verschillende banden, is op alles voorbereid. Het horloge bevat een zeer nauwkeurige hoogtemeter en is uitgevoerd in een sterke behuizing.

Het horloge is gemaakt van duurzame materialen. Dit is bijvoorbeeld terug te zien in de batterijen. De batterijen gaan vijf jaar (!) mee en zijn daarna gemakkelijk te vervangen. Het belangrijkste onderdeel van dit horloge is de hoogtemeter. Deze is zeer nauwkeurig vanwege de bekende Quartz technologie die gebruikt wordt.

Toch moet er een kritische noot geplaatst worden: De E-Altimeter is voor hardlopers minder geschikt. Het horloge beschikt niet over een hartslagsensor of gps-sensor wat voor de hardloper toch een gemis is.

Conclusie: een prachtig horloge die je graag om je pols hebt hangen. Zeer geschikt voor tijdens het sporten. Helaas ontbreken de hartslagsensor en gps-sensor voor de hardlopers. Een horloge waar je blij van wordt, ook na het zien van de prijs.

[box type=”alert” style=”rounded”]

Dit horloge is reeds niet meer leverbaar. Onze excuses voor het ongemak. Bekijk eens een van onze alternatieven hieronder: (03-12-2012)

[related_posts] [/box]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.