Fitbit Surge Black large of small

Het product uit dit artikel is helaas niet meer verkrijgbaar, bekijk de alternatieven via de button aan de rechterkant.

fitbit largeDe Fitbit Surge Black is een slim hardloophorloge, geschikt voor zowel Android als iOS. De gegevensoverdracht vindt plaats via Bluetooth en je hebt de keuze uit een grote ‘Large’ of kleine ‘Small’ variant. Heb je smalle polsen, of zoek je aan de andere kant juist naar een wat groter Fitbit Surge Black hardloophorloge? Je kunt hier online eenvoudig een keuze uit maken, de beide modellen zijn voorzien van een ingebouwde GPS-sensor en hartslagmeter. Het is op die manier een compleet hardloophorloge, waarmee je je prestaties uitstekend kunt bijhouden.

Hardloophorloge met hartslagsensor en diverse sensoren

Het Fitbit Surge Black hardloophorloge is voorzien van een hartslagsensor, die 24/7 je polshartslag meet. Je kunt je hartslag op ieder moment oproepen, of na een intensieve sessie analyseren hoe je hartslag zich ontwikkelde. Daarnaast kun je met het Fitbit Surge Black hardloophorloge rekenen op diverse ingebouwde sensoren, die je zowel indoor als outdoor kunt gebruiken. Ze houden je verschillende prestaties goed in de gaten en zorgen ervoor dat je na afloop precies na kunt gaan hoe je lichaam reageerde tijdens de inspanning. Uiteraard bieden zowel de Large als de Small variant van het Fitbit Surge Black hardloophorloge de verschillende functionaliteiten.

ANT+, zwemmen en calorieverbruik

De Fitbit Surge Black is aan de andere kant helaas niet geschikt voor tijdens het zwemmen en er is geen sprake van ANT+ compatibiliteit. Dit maakt het lastiger om andere sensoren te koppelen, indien je daar gebruik van zou willen maken. Het Fitbit Surge Black hardloophorloge meet aan de andere kant wel je calorieverbruik, net als je activiteitsniveau en je slaapritme. Het is daarom verstandig om de Fitbit Surge Black dag en nacht te dragen, zodat je zoveel mogelijk waardevolle informatie uit de data die het horloge verzamelt kunt halen.

Wekkeralarm en muziekbediening

fitbit large backVerder is het Fitbit Surge Black hardloophorloge voorzien van enkele handige extra functionaliteiten, het gaat bijvoorbeeld om een wekkeralarm met trilfunctie. Dat betekent dat je ‘s morgens op het juiste moment ontwaakt, terwijl je partner daar aan de andere kant op geen enkele manier last van zal hebben. Daarnaast kun je met de Fitbit Surge Black zorgen voor de bediening van je muziek en toont het horloge inkomen oproepen met nummerherkenning. Wat dat betreft is de Fitbit Surge Black een compleet sporthorloge met een groot aantal functionaliteiten, om je lichamelijke activiteiten op een zeer uitgebreide wijze bij te kunnen houden.

Het product uit dit artikel is helaas niet meer verkrijgbaar, bekijk de alternatieven via de button aan de rechterkant.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.