Garmin Forerunner 410 HRM

[box type=”alert” size=”medium” style=”rounded” border=”full”]Dit horloge is helaas niet meer leverbaar.[/box] [box type=”tick” style=”rounded” border=”full”]Klik hier om naar een gelijksoortig horloge te navigeren.[/box] [hr]

Als we het hebben over een betrouwbare partner in de wereld van de hardloophorloges hebben we het natuurlijk over Garmin. En dit bedrijf is er wederom in geslaagd met een volwaardig horloge op de markt te komen dat de concurrentie met bijvoorbeeld de Nike+ SportWatch goed aankan.

We hebben het over de Garmin Forerunner 410 HRM, het kleine broertje van de Forerunner 610 HRM.

Dit horloge is uitermate geschikt voor activiteiten als hardlopen of fitness. Helaas is het horloge enkel spatwaterdicht waardoor de zwemliefhebber naar bijvoorbeeld de 610 moet kijken. Het horloge bevat een hartslagsensor, GPS-sensor, calorieënteller en hoogtemeter, daarnaast kunnen de functionaliteiten uitgebreid worden met beschikbare accessoires. Zo kun je bijvoorbeeld een footpod aanschaffen voor indoor gebruik, een snelheidssensor of een pedaalsensor voor de fietsers.

Gebruik maken van intervallen

Het horloge geeft je verschillende, gemakkelijk toegankelijke, mogelijkheden voor het houden van een intervaltraining. Zo kun je diverse intervallen aanwijzen door het doorgeven van commando’s of aan de hand van je hartslag.

Het horloge is uitgerust met een sterke accu welke onder intensief gebruik acht uur meegaat. Daarnaast is het mogelijk online je gerende of gereden routes te analyseren.

Dit mooie staaltje techniek weegt slechts 60 gram en is enkel verkrijgbaar in de kleur zwart.

Bezoek webshop

3 reacties op “Garmin Forerunner 410 HRM

  1. Petra Dijksma zegt:

    Als ik iemand een sporthorloge aan moet raden, is het absoluut dit horloge van Garmin. Heb in het verleden altijd met Garmin horloges gewerkt en ook dit horloge is een absolute topper.

  2. Pingback: Zomerse aanbiedingen | Hardloop Horloge.com

  3. Arno van Dijk zegt:

    De Garmin 410 is een heel fijn horloge waarmee ik voor de laatste marathon van Rotterdam heb getrained. Het horloge is me heel goed bevallen en zal deze absoluut aanraden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.