Garmin Forerunner 210 HRM Blue/Black

Het product uit dit artikel is helaas niet meer verkrijgbaar, bekijk de alternatieven via de button aan de rechterkant.

Garmin Forerunner 210 2De Garmin Forerunner 210 HRM Blue/Black is een gebruiksvriendelijk sporthorloge, waar je gemakkelijk mee aan de slag kunt. Wil je doelgericht trainen? Je kunt gebruik maken van 5 verschillende hartslagzones; je kunt je hartslag bij laten houden door de meegeleverde hartslagsensor. Bovendien maakt de Garmin Forerunner 210 HRM Blue/Black het heel gemakkelijk om je gegevens over te zetten naar je computer, zodat je achteraf op je gemak je training kunt analyseren.

Met GPS-sensor en hartslagmeter

De Garmin Forerunner 210 HRM Blue/Black is rijk uitgerust, het sporthorloge is voorzien van een GPS-sensor en er wordt in de verpakking standaard een hartslagmeter meegeleverd. De gegevensoverdracht vindt digitaal plaats, je kunt daarvoor helaas geen gebruik maken van Bluetooth. Verder is de Garmin Forerunner 210 HRM Blue/Black geschikt als zowel een calorieënteller als voor intervaltraining, waardoor je er op verschillende manieren gebruik van kunt maken. Je kunt na een training nagaan hoeveel calorieën je hebt weten te verbranden, of er met een intervaltraining voor zorgen dat je voor een pittige voorbereiding op een sport-evenement kunt zorgen.

Minpunten van de Garmin Forerunner 210 HRM Blue/Black

Garmin Forerunner 210 1Aan de andere kant heeft de Garmin Forerunner 210 HRM Blue/Black natuurlijk ook enkele minpunten. Je kunt er bijvoorbeeld niet mee zwemmen, daarvoor is het sporthorloge niet voldoende waterdicht. Je kunt er zonder problemen in de regen mee gaan hardlopen, maar eenmaal onder water zal de Garmin Forerunner 210 HRM Blue/Black in de problemen komen. Bovendien wordt er geen footpod meegeleverd, waardoor je het sporthorloge niet om je been kunt dragen. Gelukkig staan hier aan de andere kant ook een aantal pluspunten van Garmin Forerunner 210 HRM Blue/Black tegenover.

Pluspunten van het sporthorloge

Het sporthorloge zorgt er bijvoorbeeld voor dat je zowel de snelheid, de afstand als de route kunt laten meten of bijhouden. De ingebouwde GPS-sensor is behoorlijk nauwkeurig en laat je na afloop op die manier bijvoorbeeld precies weten waar je geweest bent. Daarnaast zit het sporthorloge op een zeer gebruiksvriendelijke manier in elkaar en krijg je er gratis een hartslagsensor bij, zodat je er optimaal gebruik van kunt maken. Dankzij Garmin Connect heb je met de Garmin Forerunner 210 HRM Blue/Black de mogelijkheid om een planning of analyse van je training te maken, zodat je zowel op voorhand, tijdens de training als na afloop optimaal uit de voeten kunt.

Het product uit dit artikel is helaas niet meer verkrijgbaar, bekijk de alternatieven via de button aan de rechterkant.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.