Onze ervaringen

Sigma PC 3.11

Sigma PC 3.11Train je op dit moment zonder hardloop horloge en wil je het eens proberen mét een horloge, maar niet teveel geld uitgeven? Dan is de Sigma PC 3.11 een ideaal horloge voor jou. Laten we eerlijk zijn, het is geen hoogvlieger, maar gezien de lage prijs een prima instapexemplaar.

Het horloge is voorzien van een hartslagsensor, maar een calorieënteller, GPS-sensor en hoogtemeter ontbreken. Het horloge biedt ook niet de mogelijkheid externe accessoires aan te sluiten waardoor je het met deze beperking moet doen.

Naast een hartslagsensor bevat het horloge een stopwatch-functie, maar helaas is het niet mogelijk intervaltrainingen uit te voeren. Het horloge is dan weer wel waterdicht tot een diepte van 30 meter en gemaakt van hoogwaardig kunststof.

Aantrekkelijk geprijst

De Sigma PC 3.11 is geen uitgebreid hardloophorloge maar prima geschikt voor beginnende hardlopers of hardlopers die nog niet met een horloge werken. Gezien de lage prijs is dit een prima instapexemplaar.

Het horloge heeft een simpel design en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Kies dus een kleur die bij jou, of je outfit, past. De prijs is erg aantrekkelijk: je hebt al een Sigma PC 3.11 vanaf € 29,95.

Blauw – € 29,95 Groen – € 29,95 Oranje – € 29,95
Bezoek webshop Bezoek webshop Bezoek webshop
Roze – € 34,95 Zwart – € 34,95
Bezoek webshop Bezoek webshop

Tags: , , , , , , , ,

Trackbacks/Pingbacks

  1. Zomerse aanbiedingen | Hardloop Horloge.com - 24 juli 2013

    […] PC 3.11 is het kleinere broertje van de hierboven genoemde 15.11. We schreven hier eerder al een enthousiaste review over, en de oranje variant van dit horloge is nu verkrijgbaar voor slechts € […]

Reactie achterlaten