Archief | Overig

TomTom komt met Multi-Sport

TomTomRunner+MultiSport_MilVers van de pers: TomTom gaat komen met een nieuw hardloop horloge. De Nike+ SportWatch, die samen met Nike werd geproduceerd, is blijkbaar een succes. TomTom wil met dit nieuwe horloge in gaan spelen op de nieuwe smart watches die in opkomst zijn, om de teruglopende opbrengsten in de navigatiesystemen op te kunnen vangen.

Wanneer dit horloge beschikbaar komt en wat de verkoopprijs wordt, is nog niet bekend.

 

Bekijk hieronder de video van dit nieuwe horloge.

 

We houden jullie uiteraard op de hoogte over de ontwikkelingen betreft dit horloge. De eerste indruk van ons is in ieder geval positief!

Fijne feestdagen – Eindejaarsaanbieding

Wij wensen iedereen ontzettend fijne feestdagen en de allerbeste wensen voor 2013. Heb je nog voornemens voor het nieuwe jaar? Misschien wat meer te bewegen of meer uit je trainingen halen?

Speciaal voor het nieuwe (of oude) jaar heeft onze partner een mooie eindejaarsaanbieding.

De Suunto Core All Black is nu verkrijgbaar voor € 199,95 in plaats van € 269,95. Maarliefst € 70 korting dus!
Bekijk onze review over dit horloge hier of ga direct naar de webshop.

Let op: deze actie is inmiddels verlopen.

Dit is de laatste post in 2012, ons goede voornemen voor 2013 is jullie vaker te voorzien van informatie & aanbiedingen!

Nieuwe partner: Sporthorlogecenter.nl

Vanaf vandaag verwelkomen wij een nieuwe partner van HardloopHorloges.com. Op onze producten pagina worden vanaf vandaag producten getoond van de webshop Sporthorlogecenter.nl. Deze website is onderdeel van CoolBlue, een succesvol bedrijf met  ruim 168 webshop’s en 4 fysieke winkels.

De sporthorloges uit deze webshop worden automatisch door ons systeem ingeladen en getoond op de producten pagina. Deze gegevens worden op die pagina netjes geordend weergegeven zodat je snel een geschikt horloge kunt vinden. Als je op de ‘meer info’ knop drukt, kom je terecht op de pagina van Sporthorlogecenter.nl waar je meer informatie vindt of het product kunt kopen.

Wij hebben met deze partner onze producten pagina uitgebreid met nieuwe producten en hopen dat jouw ideale horloge hier tussen zit.

HardloopHorloge.com geopend!

Vanaf vandaag is HardloopHorloge.com geopend. De website is vandaag volledig afgewerkt en de eerste producten zijn geplaatst. Vanaf morgen zal er hard worden gewerkt aan het schrijven van de eerste artikelen op de website.

Wij bieden informatie over sporthorloges. Met name voor het gebruik tijdens hardlopen, maar ook andere functies zoals hartslagmeters en gps komen aan bod. Op onze producten-pagina tonen wij producten van onze partners. Wil je partner worden? Neem contact met ons op!
Wij hechten veel waarde aan betrouwbare partners en daarom worden niet alle partners toegelaten.

Tot zover het eerste bericht op dit blog. Laten we hopen dat er nog meer mogen volgen!